Hirdetés

Elhunyt minden idők egyik legismertebb WoW-játékosa, Ninja visszatért a YouTube-ra

|

Sajnálatos módon ezen a héten egy tragikus halálhírről is be kell számolnunk a GameStar Hype-ban.

Hirdetés

Öngyilkos lett Byron "Reckful" Bernstein, az egyik legismertebb WoW játékos. Ez a megrázó hír értelemszerűen nem maradhatott ki a játékvilág és e-sport legfontosabb eseményeit összegző, hetente jelentkező műsorunkból, de ha úgy érzitek, hogy nem szeretnétek erről a súlyos témáról hallani, akkor nyugodtan tekerjétek előre a videót nagyjából 3:50-ig.

Hirdetés

Az e heti GameStar Hype-ban többek között szó esik még Ninja visszatéréséről a YouTube-ra, a Horizon Zero Dawn PC-s eladásairól, az új League of Legends skinekről, az idei Call of Duty játékról, vagy épp arról, hogy a Microsoft lecsapna a Warner videojátékos részletére. Mindezeken felül beszélünk arról is, hogy milyen játékokat láthatunk majd holnap a Ubisoft Forward rendezvényen (a videó rögzítésének idején még nem szivárgott ki a Far Cry 6).

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Amennyiben eztán sem akartok lemaradni legújabb videóinkról, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Ha pedig úgy érzitek, segítségre van szükségetek nektek vagy egy ismerősötöknek, akkor hívjátok a 116-123 vagy 06 80 820 111 ingyenes zöld számot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)