Hirdetés

Elkaszált MMO-k, amikért fáj a szívünk

|

Összeszedtük azokat az MMORPG-ket, melyekkel ma már nem játszhatunk, pedig nagyon szerettük őket, és kifejezetten hiányoznak nekünk.

Hirdetés

MMO-k jönnek és mennek, kevés tud olyan stabilan jelen lenni a piacon, mint a World of Warcraft, vagy épp a Final Fantasy XIV (és ne feledjük az utóbbinak egy teljes újragondolás kellett ahhoz, hogy egyáltalán lasztiba tudjon rúgni). Mégis, időről időre feltűnnek izgalmasnak tűnő címek, melyek hosszabb-rövidebb ideig azért magukhoz tudnak vonzani egy tetemesebb játékosbázist. Csábításuk azonban nem tart örökké.

Ebben a videóban most tíz olyan, immár nem aktív MMORPG-t gyűjtöttünk össze, melyek akár még ma is simán működhetnének, ha kitart mellettük a kiadó és/vagy a játékosközösség. Nekünk ezek az MMO-k hiányoznak leginkább az elmúlt évek fontosabb próbálkozásaiból. 

Hirdetés

Ti mivel egészítenétek ki az alábbi videóban szereplő listát, mely régi, már hivatalosan nem futó MMORPG hiányzik nektek a legjobban? Meséljetek erről lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)