Hirdetés

Elmagyarázzuk a Marvel's Spider-Man 2 befejezését és azt is, mire számíthatunk a folytatásban

|

Szó esik a Marvel's Spider-Man 2 lehetséges DLCI-iről és persze a harmadik részről is.

Hirdetés

Valószínűleg már eltelt annyi idő a Marvel's Spider-Man 2 megjelenése óta, hogy aki nagyon akarta, végére ért a történetnek. Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy már nem túl korai magáról a befejezésről beszélni, az alábbi videóban pontosan ezt fogjuk tenni. 

De nem csak azt tárgyaljuk ki, hogyan ért véget a játék, hanem bizony azt is, milyen DLC-ket, illetve milyen harmadik epizódot vetít előre ez a lezárás. 

Hirdetés

Egyelőre ugyebár hivatalosan nem jelentettek be DLC-ket, de két mellékküldetés eléggé egyértelműen utal arra, hogy mire számíthatunk, míg a stáblistás jelenetek (kettő is van belőlük) a Marvel's Spider-Man 3-at harangozzák be.

Ha egyetlen videónkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)