Hirdetés

Elmagyarázzuk az Assassin's Creed Mirage befejezését

|

Videóban foglaljuk össze, egészen pontosan mit is jelent az Assassin's Creed Mirage lezárása.

Hirdetés

Talán már eltelt annyi idő az Assassin's Creed Mirage megjelenése óta, hogy aki akarta, végére érhetett Basim Ibn Ishaq sztorijának. Annak a történetnek, ami ugyan teljes mértékben élvezhető önmagában is, de azért pár apró, fontos ponton összekapcsolódik az előző résszel, vagyis a Valhallával, és úgy általában az egész nagy AC-kánonnal.

Az alábbi videóban most arra teszünk kísérletet, hogy részletesen elmagyarázzuk, mit is láthattunk a Mirage fináléjában, és egészen pontosan mit is jelent ez a befejezés.

Hirdetés

Amennyiben esetleg lennének további kérdéseitek az AC széria kapcsán, akkor tegyétek fel őket lent, a kommentek között, és megpróbálunk majd legjobb tudásunk szerint válaszolni rájuk.

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az új videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni, nagyon hálásak vagyunk, ha így tesztek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)