Hirdetés

Elmeséljük a Fallout univerzum teljes történetét

|

Több mint 300 évet foglalunk most össze nektek, íme a teljes Fallout idővonal.

Hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy a Prime Video tévésorozatának hála a Fallout franchise jelenleg népszerűbb, mint korábban bármikor. Rekordokat döntögetnek az egyidejű játékosszámot tekintve a korábbi videojátékok, az új széria pedig nem csak kiváló kritikusi és nézői értékeléseket kapott, hanem már be is rendelte belőle a második etapot az Amazon.

Nagyon sokan akadnak viszont olyanok, akik a tévésorozat miatt csöppentek bele ebbe az univerzumba, vagy esetleg próbáltak már egy-két Fallout játékot, de korántsem ismerik az összes részt. Számukra hatalmas segítség lehet az alábbi videónk, melyben részletesen végigmegyünk a teljes Fallout idővonalon, és bőven mesélünk már az első Fallout játékot megelőző eseményekről is.

Hirdetés

Ez most tényleg egy hosszú videó lesz, szóval készítsetek be hozzá nyugodtan valami kellemes nassolnivalót, bontsatok meg egy üveg Nuka Colát, és mehet a mozizás!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)