Hirdetés

Élőben mutatjuk meg, mit tud a PlayStation 5!

|

Az első körös piacokon ma hivatalosan is megjelent a PlayStation 5, így semmi akadálya annak, hogy bemutassuk, mire képes a Sony új generációs konzolja.

Hirdetés

Azoknak, akik elég gyorsak voltak, már csak egy hetet kell várni, hogy belekóstolhassanak a PlayStation 5 és a DualSense által kínált egyedi élménybe, lepörgethessék a Spider-Man: Miles Moralest, a Demon's Soulst, vagy ha valami könnyebbre vágynak, esetleg a Sackboyt.

Mi is minden időnket a lehető legjobban beosztva igyekszünk nyúzni a konzolt, hogy mihamarabb szállíthassuk nektek a teszteket, de a szerkis PS5 most még pár napig Kacinál lesz, aki a következő néhány napban sorra mutatja be annak képességeit, valamint az első játékokat.

Hirdetés

Ma láthatjátok, milyen a menü kezelése, milyen beállítási lehetőségek segítenek az élmény testreszabásában, valamint belekóstolunk pár játékba is - például, de nem kizárólag a Spider-Man Remasterbe és a Demon's Soulsba. 16:00-kor kezdünk, de ha lemaradnátok, később természetesen minden gond nélkül visszanézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)