Hirdetés

Előkarácsonyi élő podcastunk alatt egy csomó durva lootot zsákolhattok be

|

Hamarosan itt van 2021 utolsó GameStar-os livestreamje, évértékelő adásunkra pedig extra meglepetésekkel is készülünk.

Hirdetés

Jelenleg is azon dolgozik a csapat nagyja, hogy az év végén egy halom nagyobb cikk és persze videós tartalom várjon majd benneteket, az év utolsó napjaiban viszont már mi is szusszannánk egy kicsit, ezért most pénteken, azaz december 17-én fogjuk megtartani a 2021-es év jelenleg tervezett utolsó livestreamjét.

Ezúttal egy rendhagyó, podcastos adás következik, melyben Kaci, EndreMan, mazur és Csirke fognak beszélgetni arról, hogyan értékelik ezt az esztendőt játékos szempontból, illetve mik voltak idei kedvenc megjelenéseik.

Hirdetés

Kicsit előrehozzuk a karácsonyt, és igazán durva lootokat tettünk félre nektek, az adás során ugyanis az alábbi csodákat zsákolhatják majd be a leggyorsabb és legfurfangosabb nézők:

  • Scarlet Nexus Recruit Kit (kontroller nélkül)
  • Tales of Arise Hootle plüssbagoly + keretezett kép
  • One Piece: Pirate Warriors 4 PS4 játék
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope PS4 játék
  • Guardians of the Galaxy steelbook

Az ajándékokért hatalmas köszönet jár a Cenega Hungarynek. És hogy mit kell tennetek majd ezekért a becses lootokért? Miközben mi javában ecseteljük, hogy mely játékok voltak az idei kedvenceink, néha felteszünk majd nektek egy kérdést. Amikor egy ilyen feladvány elhangzik, a választ villámgyorsan meg kell írnotok a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A leggyorsabb pajtás markát üti majd az adott kincs. Nagyon fontos, hogy az ajándékokat csak személyesen vehetitek majd át egy előre egyeztetett időpontban a szerkesztőségben (1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 59. II/9.), ennek tudatában szálljatok versenybe értük.

Maga az adás a már jól megszokott időpontban, 17 órakor kezdődik, és terveink szerint nagyjából két órán át tart majd.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)