Hirdetés

Eltöltöttünk egy teljes napot Kőnig Annával, aki megmutatta, mire szokta használni a mobilját

|

Megnéztük, hogyan telik Kőnig Anna egy napja a Samsung termékeivel, például a Galaxy Z Flip5 telefonnal.

Nemrég Simonffy Péter egy napjába kukkanthattunk bele, most pedig Kőnig Anna mutatta meg nekünk, hogyan telik el egy átlagos nap az ő életében. Az alábbi videóban Anna részletesen mesél arról, hogyan szokta használni a Galaxy termékcsalád eszközeit a mindennapokban, legyen szó sportolásról, főzésről vagy épp munkáról.

Szó esik majd arról is, kit szokott telefonjával leggyakrabban fotózni, és annyit már most elárulhatunk, nem véletlenül került fel a videó coverképére ez a kedves kutyus, aki már 5 éve boldogítja Annát.

Hirdetés

Láthatjátok továbbá például azt is, hogyan lehet a Samsung Galaxy Z Flip5 telefonnal végtelenül egyszerűen, állvány használata nélkül is felvenni egy kis főzőcskézést, mondjuk egy frissítő limonádé elkészítését. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)