Hirdetés

Emlékszel még ezekre a sportjátékokra?

|

Bizony, a hőskorban még ilyen "alternatív" sportos játékokkal múlattuk az időt.

Hirdetés

Megvolt a videojátékok hőskorában az az időszak, amikor a klasszikus sportjátékok mellett vagy inkább helyett megjelent az "alternatív olimpiák" sportcímei is. Legyen szó akár az őskor előembereiről, akár az ausztrálok helyi vagy helyinek vélt "sportjairól", egy csomó remek címet kaptunk. 

De milyen is volt régen egy jegesmedvével bokszolni, csizmát dobálni Rómában vagy sörösüvegekre jövöldözni puskával Ausztráliban? Az alábbi videóban ezekről az emlékekről mesélünk nektek részletesen. 

Hirdetés

Ti egyébként próbáltátok anno valamelyiket a videóban szereplő játékok közül? Ha igen, akkor lent, a kommentek között mindenképpen osszátok meg velünk a személyes emlékeiteket róla!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videós tartalmainkról, mindenképp iratkozzatok fel a GS YouTube-csatornájára, valamint állítástok be a csengettyű segítségével az automatikus értesítéseket is. Ha még esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy az egyszeri szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)