Hirdetés

Emlékszik még bárki ezekre a 2023-as játékokra?

|

Összeszedtünk 10 nagy költségvetésű játékot 2023-ból, amit valószínűleg már el is felejtettél.

Hirdetés

Igazán tartalmas 2023-as évet hagytunk mögött, ha a videojátékos megjelenéseket vizsgáljuk, biztosan sok remek címet tudnátok ti is azonnal felsorolni. Akadtak azonban azért szép számmal olyan játékok is az elmúlt évben, amiket villámgyorsan elfelejtett mindenki - akár okkal, mert annyira gyatrák voltak, akár ok nélkül, mert jól sikerültek, de végig a radar alatt maradtak.

Az alábbi videóban most ilyen címeket gyűjtöttünk össze, belőlük mutatunk meg nektek összesen tíz darabot.

Hirdetés

Szerintetek kihagytunk valamit a felsoroltak közül? Írjátok meg kommentben!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videóinkról, akkor iratkozzatok fel, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Nagyon hálásak vagyunk, ha így tesztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)