Hirdetés

Ezek a botrányos játékok ugyan megjelenhettek, de később vissza kellett őket vonni, vagy egyből a darálóba küldeni

|

A megjelenés után is végezheti a kukában egy videojáték.

Hirdetés

Előfordul, hogy egy játékot nem a nulladik percben betiltanak, hanem alapvetően annak rendje s módja szerint meg is jelenhet, kiadása után viszont ilyen vagy olyan okból mégis annyira botrányosnak bizonyul, hogy vissza kell hívni a polcokról, sőt bizonyos esetekben egyből megy is szépen a zúzógépekbe. 

Az alábbi videóban pontosan ilyen címek közül válogattunk nektek. Akadnak olyan játékok, melyeken módosítani kellett, de természetesen nem maradhatott ki a felsorolásból az az ET: The Extra Terrestrial, ami 1983-ban majdnem magával rántotta az egész játékipart.

Hirdetés

Esetleg kihagytunk volna valamit? Simán elképzelhető! Bővítsétek a listát bátran ti is lent, a kommentek között!

Ha a jövőben sem akartok lecsúszni új videóinkról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszöneteket funkcióval erre is lehetőség van, minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)