Hirdetés

Ezek a játékok nagyon hosszúak, mégis megérik minden ráfordított percedet

|

Tényleg nagyon sok időbe fog telni a teljes végigjátszásuk, az élmény viszont garantáltan megéri.

Hirdetés

Egyáltalán nem egyszerű beosztani a mindennapjainkban az időnket, és ez hatványozottan igaz lehet videojátékos fronton is. Temérdek izgalmasnak tűnő játék jelenik meg minden évben, az igazán hosszú címekbe pedig nem mindig van az embernek kedve belevágni, hiszen olyan jó dolog mindenbe belekóstolni egy kicsit, nem leragadni egyetlen játéknál. Igen ám, azonban akadnak azért bőven olyan, kifejezetten hosszú játékok is, amik bőven megérnek akár több mint 100 órát is az életünkből.

Az alábbi videóban most pontosan ilyen kedvenceket szedtünk össze, vagyis olyan játékokat, amik nagyon hosszúak, de így is megéri rájuk szánni az időt.

Hirdetés

Ti egyébként mivel egészítenétek ki a mi listánkat? Írjátok meg lent, a kommentek között, ha szerintetek valami esetleg kimaradt volna!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)