Hirdetés

Ezek a videojátékos trailerek csúnyán átvertek mindenkit

|

Egyáltalán nem ritka, hogy ilyen vagy olyan okból megtévesztőnek bizonyulnak a videojátékok előzetesei.

Hirdetés

Pár hónapja a mozifilmes előzetesek kapcsán már jelentkeztünk egy cikkel, illetve egy videóval, melyekben olyan trailereket szedtünk össze, amik vagy a spoilerek elkerülése végett, vagy pedig egészen egyszerűen a nézők vetítőtermekbe való gátlástalan becsalogatása miatt mindenkit átvertek. 

Ez a megoldás nem idegen a videojátékok kedvcsinálóitól sem. Az alábbi videóban épp ezért most olyan játékos trailereket gyűjtöttünk, amik ugyancsak bitang nagyot hazudtak a rajongóknak. Az anyagot írott formában is eléritek, ha inkább olvasni szeretnétek.

Hirdetés

Természetesen, mint mindig, a lista ezúttal is szabadon bővíthető. Szerintetek mely előzetesek voltak még félrevezetőek? Írjátok meg kommentben!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)