Hirdetés

Ezek az animációs sorozatok tényleg kimaxolták a polgárpukkasztást

|

Összeszedtünk 10+1 olyan animációs szériát, ami garantáltan felháborítja a konzervatívabb nézőket.

Hirdetés

Ma már szerencsére tényleg eljutottunk odáig, hogy a legtöbbek fejében nem jelenik meg automatikusan egy egyenlőségjel az animációs sorozatok és a mesék között, nem kevés kifejezetten felnőtteknek szóló animált széria közül válogathatnak azok, akiket egyáltalán nem zavar a merészebb hangvétel és a konkrét polgárpukkasztás.

Az alábbi 10+1-es videós toplistában mi most kifejezetten ilyen sorozatokat gyűjtöttünk össze és állítottunk sorrendbe. Akadnak közöttük igazi klasszikusok, és olyan szériák is, amiket nem biztos, hogy mind ismertek. 

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy a lista teljes mértékben szubjektív, ugyanakkor arra biztatunk benneteket, hogy bátran dobjátok be saját kedvenceiteket is lent, a kommentek között!

Hamarosan újabb tesztekkel, kritikákkal, toplistákkal jelentkezünk, ezekért is érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)