Hirdetés

Ezek lesznek július legérdekesebb játékai

|

Nem ez lesz az év legizgalmasabb hónapja, de jön egy-két érdekesség.

Hirdetés

Júliusra általában lelassul a játékipar, ritkán van olyan, hogy néhány százezres eladásra számító rétegjátékokon kívül bármi más befutna, és idén sem lesz ez másképp. A napokban jelentkezünk a teljes, minden szerintünk - valakinek - érdekes játékot bemutató cikkel, de az sem lesz sokkal hosszabb, mint a videónk alapját képező lista.

Ezúttal öt játékot válogattunk ki, amiről úgy gondoljuk, figyelmet érdemel.

Hirdetés

Érkezik természetesen menetrend szerint a legújabb Forma-1 játék, ami ezúttal már teljes mértékben az EA Sports ernyője alatt készült el (hiszen az EA felvásárolta a Codemasters csapatát tavaly), jön a Stray, amiben egy kóbor cicával kalandozhatunk egy cyberpunk városban, és még néhány cím, amivel elüthetjük az időt, mielőtt augusztusban ismét felébredne a játékipar.

Ha tetszett a videó, iratkozzatok fel a csatornánkra, azonban ez még nem elég ahhoz, hogy mindenről értesítést kapjatok - kelleni fog a csengő benyomása is. A csatornataggá válással szintén támogathattok minket, nagyon hálásak leszünk érte!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)