Hirdetés

Ezekben a hatalmas játékvilágokban tényleg érdemes elveszni

|

Összeszedtük a legnagyobb bejárható videojátékos világokat.

Hirdetés

Ha azt hiszitek, hogy a GTA V, a The Witcher 3: Wild Hunt vagy esetleg a The Elder Scrolls V: Skyrim térképe méretes, akkor egyszerűen nem gondolkodtok elég nagyban. Mi most az alábbi videóban olyan videojátékos világokat szedtünk össze, amik tényleg elképesztő méretekkel bírnak, és így-vagy úgy ezeket az óriási univerzumokat ti magatok is bejárhatjátok.

Nagyon fontos azonban aláhúzni azt, hogy a mennyiség sosem lehet kihívója a minőségnek, szóval most nem arról lesz szó, hogy melyik játék jobb vagy rosszabb a másiknál, egészen egyszerűen csak kedvenceink méreteit állítjuk szembe egymással.

Hirdetés

Lent a kommentek között pedig bátran jöhetnek azok a hatalmas játékvilágok, amiket ti magatok is részben vagy egészben bebarangoltatok, és közben örökre a szívetekbe zártatok, meséljetek! 

További videós tartalmainkért csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek, hálásak leszünk érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)