Hirdetés

Ezekben a játékokban a háború nem heroikus és nem is szórakoztató

|

Összegyűjtöttük azokat a kiemelkedő alkotásokat, amelyek bemutatják a háborúk valódi arcát.

Hirdetés

Legyen külső- vagy belsőnézetes lövölde, esetleg stratégiai vagy kalandjáték, a zömük műfajtól függetlenül azzal a céllal vállalja valamilyen történelmi alapokon nyugvó vagy teljes egészében kitalált konfliktus feldolgozását, hogy kikapcsoljon és szórakoztasson. Ritkábban ugyan, de készülnek olyan alkotások is, amelyek ahelyett, hogy a hősiesség és a diadal érzetével töltenék el a játékost, inkább a háborúk szörnyűségeit tárják elé.

Hirdetés

Videós válogatásunk szereplői közül van, amelyik megható és emberi történetet mesél, van, amelyik fegyveres konfliktus esetén teljesen kiszolgáltatott civilek bőrébe bújtat és olyan is, amelyben fájdalmasan nehéz, sorsokról és emberéletekről határozó választások elé állítanak.

Reméltük, hogy sosem élhetünk át hasonlót a valóságban, de az elmúlt napok ukrajnai eseményei karnyújtásnyi közelségbe, egyenesen a szomszédunkba hozták a háborút. Amennyiben úgy érzitek, hogy tenni is akartok valamit, segítenétek a bajba jutott civileken, akkor ezen cikk és a fenti videó végén megtaláljátok azokat az egyesületeket és alapítványokat, amelyek most is aktívan támogatják őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)