Hirdetés

Ezekben a játékokban tényleg jó rossznak lenni

|

Olyan játékokat listáztunk, amelyekben a rosszfiú szerepébe bújhattok.

Hirdetés

A legtöbb videojátékban fixen olyan protagonistát irányítunk, aki dedikáltan a jófiúk táborát erősíti, de egyre több olyan cím is megjelenik, ahol ránk van bízva, mennyire engedünk a morális iránytű csábításának, magyarul dönthetünk arról, hogy jók vagy rosszak leszünk. Ennél sokkal ritkábban érkeznek olyan címek, ahol viszont kifejezetten a gonosz oldal irányítását kapjuk meg, most pedig pontosan ilyen játékokat szedtünk össze az alábbi videóban.

Az elmúlt nagyjából 20 év terméséből szemezgettünk, és igyekeztünk nem csak a legismertebb játékok közül válogatni, hogy esetleg tudjunk nektek újat is mondani. A Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse címe például kinek ismerős?

Hirdetés

Ti egyébként mivel egészítenétek ki ezt a listát? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)