Hirdetés

Ezeket a franchise-okat is most rögtön fel kellene támasztani!

|

Annyira szerettétek az előző gyűjtésünket, hogy összeállítottunk egy újabb videós listát.

Hirdetés

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a különböző toplisták, ajánlók, gyűjtések egyrészt elég szubjektív részei a szakmának, másfelől sosem lehetnek teljesek. Épp ezért kérjük mindig a ti ötleteiteket, javaslataitokat is. A csillagok szerencsés állás esetében pedig még nekünk is eszünkbe jut pár cím, ami felférne egy ilyen listára, ti is ajánlotok remek játékokat, és a végén megszületik az alábbi videó.

Ez ugyanis a feltámasztásra érdemes franchise-ok második ajánlója, az első anyagot ide kattintva éritek el.

Hirdetés

A második részben előkerülnek akciójátékok, FPS-ek, horrorok, stratégiai játékok, szerepjátékok és szimulátorok is. Természetesen most is bátran jöhetnek lent a kommentek között a további versenyzők!

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)