Hirdetés

Ezeket a GameStar videókat néztétek meg a legtöbben 2022-ben

|

2021 sem volt rossz év a GameStar YouTube-csatornája szempontjából, de 2022-ben minden korábbinál nagyobb lépéseket tettünk előre.

Hirdetés

2019 őszén feküdtünk rá komolyabban a GameStar magazin és a GameStar Online mellett a GameStar Hungary YouTube-csatorna útjának egyengetésére, majd a nyomtatott magazin elbúcsúztatása után még nagyobb hangsúlyt kaptak a videós tartalmak. Elindult ezzel párhuzamosan egy hagyomány is, minden évben külön cikkben mutattuk meg nektek, mik voltak 2019, majd 2020, végül 2021 legnézettebb GameStar-videói. Pontosan ez fog most is következni, alább találjátok azokat a 2022-es videós anyagokat, amik a legtöbbeteket érdekelték.

Minden tekintetben nagyot lépett előre idén a csatorna, 2021-hez képest 60%-kal magasabb megtekintési számmal zárjuk az esztendőt, a nézési idő tekintetében is 40%-kal növekedni tudtunk. Nagyjából 97 ezer feliratkozónál járunk, szóval most már tényleg ott állunk a 100 ezres mérföldkő kapujában. Tavaly március óta él a csatornatagság lehetősége, mellyel egyre többen éltek, szóval itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a támogatóknak - legyenek akár csatornatagok, akár olyan pajtások, akik egy szuperköszönettel hálálják meg a nektek szállított tartalmakat.

A lenti felsorolásba most sem kerülnek bele PR-tartalmak, egyetlen olyan videót sem találtok meg alább, amely fizetett hirdetéssel futott (magyarán hirdetett tartalomként is belefuthattatok a YouTube-on), ezeket ugyanis nem lenne igazságos natív anyagokkal versenyeztetni. 

Hirdetés

Szerkesztőségi tartalmak

1. Johnny Depp és Amber Heard perének hidegrázós valósága

2021-ben indult el egyik új társoldalunk, a Bronson (a másik egyébként a Zöld Pálya, ezt is érdemes olvasgatni), melyen egy régi ismerős, Duncan cikke járta alaposan körül Johnny Depp és Amber Heard hatalmas port kavart balhéját objektív szemmel. A cikk videós átirata toronymagasan a legnépszerűbb videónk lett 2022-ben, összesen 254 ezer nézővel zárt az anyag. És annyit már most elárulhatok, hogy a téma még elő fog kerülni ebben a felsorolásban.

2. A legnagyobb filmes bakik, amiket lehet, észre sem vettél 

2022 ezüstérmese (szerkesztőségi tartalmak szempontjából) egy mozifilmes bakiparádé lett. Ebben a videóban ismert és kevésbé ismert filmes bakikat szedtünk össze. Olyan helyzeteket, mikor valaminek a vágószobában kellett volna maradnia, végül aztán mégsem így lett. A videó 195 ezer nézőt érdekelt, de egyébként készült egy folytatása is.

3. Tényleg csökkent a nézettségük? TheVR interjú

Bár nagyon sok követőnket érdekelt a videó, és összesen 131 ezren néztétek meg ezt a TheVR interjút, páran félreértették azt, amit láttak. Ez ugyanis nem egy helyben, stúdiókörülmények között lebonyolított felvétel, hanem egy egyszerű videóhívás, ami alapján írásos interjú készült - így születik meg egyébként szinte minden interjúnk. A téma és az interjúalanyok népszerűsége miatt viszont úgy gondoltuk, kíváncsiak lehettek a cikk alapjául szolgáló beszélgetésre is, úgyhogy feltöltöttük a csatornára. Ezért nem tökéletes a hangminőség. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


4. Johnny Depp és Amber Heard perének legfontosabb pillanatai

Ahogy fentebb már szóba került, Johnny Depp és Amber Heard per kapcsán egy másik videónk is igencsak magas, egészen pontosan 123 ezres nézettséget ért el. Ebben az összefoglalóban magára az online is közvetített perre, annak fontosabb állomásaira, és természetesen az ítéletre koncentráltunk. 

5. Saját sírját ássa a Netflix?

Bizony, a YouTube Shorts videókkal is elkezdtünk kísérletezni 2022-ben, és a jelek szerint ez nem volt rossz döntés, hiszen a lista ötödik helyére rögvest egy ilyen anyag került. A videóban (ami 84 ezer nézőt érdekelt) MattMadzz kolléga (akivel a GameStar TikTokján találkozhattok nap mint nap) arról mesél nektek, hogy a Netflix egy új, reklámokkal megszórt, cserébe minden korábbinál olcsóbb előfizetési csomaggal készül.

A cikk még nem ért véget, a következő oldalon a filmelőzetesekkel folytatjuk!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)