Hirdetés

Ezeket a játékokat ne hagyd ki júliusban!

|

Nem júliusban érkeznek az év legnagyobb durranásai, de jön néhány érdekesség: ezúttal tíz játékot válogattunk ki!

Hirdetés

Nemrég írott és videós formában is beszámoltunk nektek arról, hogy elég mozgalmas ősz elé nézünk, egy csomó ígéretes játék fog megjelenni az elkövetkező hónapokban. Előtte viszont még ki kell bírnunk egy közel eseménytelen júliust.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne tudtunk volna összeszedni pár izgalmas megjelenést az alábbi videóban, sőt ezúttal a megszokottnál több friss játékot gyűjtöttünk össze, összesen tíz új címről mesélünk nektek.

Hirdetés

Szerintetek egyébként kimaradt esetleg valami ebből a videóból? Bátran írjátok meg kommentben, nehogy lecsússzanak a pajtások egy szerintetek fontos megjelenésről!

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességet nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)