Hirdetés

Ezeket a sétaszimulátorokat mindenképp érdemes kipróbálni

|

Összeszedtük azt a 10 sétaszimulátort, amit bárkinek jó szívvel tudunk ajánlani.

Hirdetés

Szépen lassan eljutottunk odáig, mára már annyi sétaszimulátor, sőt annyi kifejezetten jó sétaszimulátor jelent meg, hogy bőven össze tudtunk állítani egy tízes videós ajánlót ezekből a címekből. Mindenki megnyugodhat természetesen nem feledkeztünk el olyan címekről, mint a What Remains of Edith Finch, a Firewatch vagy a Everybody's Gone to the Rapture, de próbáltunk kevésbé ismert játékokat is keresni.

Persze így is fontos megjegyezni, hogy mint mindig, most is teljesen szubjektív gyűjtésről van szó. 

Hirdetés

Ti milyen játékokkal bővítenétek még a listát? Melyik volt a kedvencetek a felsorolt címek közül? Ezeket ne tartsátok magatokban, bátran írjátok meg, ezzel pedig bővítsétek a legjobb sétaszimulátorok listáját!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Köszönjük, ha esetleg így tesztek!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)