Hirdetés

Ezekkel a szimulátorjátékokkal akkor is jól szórakozhatsz, ha csak felületesen érdekel egy-egy szakma

|

Videóban mutatunk olyan szimulátorokat, amik valamennyire valósághűek, de nem kell órákon át tanulni ahhoz, hogy élvezhesd őket.

Hirdetés

Sokféle szimulátor létezik: van olyan, ami igazából nem is hű a megnevezéséhez, csak a poén kedvéért dobták össze, olyan, ami rettentő mély és részletesen kidolgozott, de inkább azoknak szól, akik a lehető leginkább valósághű élményre vágynak, és a kettő között helyezkednek el azok a játékok, amiknek elsősorban a szórakoztatás a célja, engednek a komolyságból az élmény kedvéért.

Az alábbi listán elsősorban az utóbbi kategória képviselőit láthatjátok.

Hirdetés

Igyekeztünk kifejezetten olyan játékokat összegyűjteni, amiket az is élvezhet, aki nem akarja tudni, melyik gomb mit csinál egy repülőben, nem szeretne bonyolult számításokat végezni. Természetesen az olyan humoros, szórakoztató, de szimulátornak nem igazán nevezhető játékokat sem tettük bele a gyűjtésbe, mint a Goat Simulator vagy a Surgeon Simulator.

Ha tetszett a videó, iratkozzatok fel a csatornánkra, dobjatok egy like-ot, és ha támogatnátok minket, válasszátok a csatornatagság funkciót, amiért nagyon hálásak leszünk!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)