Hirdetés

Ezeknél hülyébb videojátékos címeket még nem hallottál

|

Egészen eszement címeket gyűjtöttünk össze legújabb videós toplistánkba.

Hirdetés

Azt gondolná az ember, hogy a kiadók véresen komolyan veszik a videojátékok címeinek kitalálását, hiszen sok múlhat ezen, egy béna cím valószínűleg kevésbé vásárlócsalogató, mint egy kifejezetten menő címadás. Akadnak azonban olyan esetek, amikor az illetékeseknek teljesen elgurult a gyógyszere, és szánt szándékkal döntöttek az elképesztően bugyuta vagy épp indokolatlanul hosszú címadás mellett.

A világ leghosszabb címmel bíró játéka például messze nem csak azért fura, mert gimis lányok alsóneműjét kell benne fotózgatnunk, hanem azért is, mert címe szóközökkel együtt 336 karakterből áll.

Hirdetés

Ti esetlegesen mely játékokkal bővítenétek egyébként a mi listánkat? Írjátok meg kommentben a szerintetek leghülyébb címeket!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)