Hirdetés

Ezért lehet a Pulse 3D a legjobb füles, ha PlayStation konzolon játszol

|

Videóban mesélünk a fejhallgató tulajdonságairól és előnyeiről.

Hirdetés

A PlayStation 5 megjelenését egy rakás kiegészítő kísérte: érkezett új kamera, távirányító, töltőállomás, és megjelent a Pulse 3D vezeték nélküli fejhallgató, amit kimondottan a konzolhoz készítettek, olyan funkciók is elérhetők vele, amiket más gyártók termékeivel nem használhatunk.

Aki teljes kompatibilitást szeretne a kiemelkedő hangzás és a 3D-s térhatás teljes kihasználása mellé, annak ez lehet a legjobb választás.

Hirdetés

Egy cikkben már írtunk arról, hogy mi az az öt tulajdonság, ami miatt a PlayStation 4-et vagy PlayStation 5-öt használó játékosoknak érdemes megfontolni a Pulse 3D beszerzését, és most videón is bemutatjuk a fülest, ami nem csak a PS5-höz tökéletesen illeszkedő fekete-fehér színváltozatban, de teljesen feketében is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)