Hirdetés

FIFA 20 Magyarország - Horvátország(?) - BZ "kommentárjával"

|

EndreMan és Kaci kitalálták, hogy lejátszanak egy meccset. Nem úgy sikerült, ahogy tervezték, de azért valamit így is összehoztak.

Hirdetés

Október 10-én, azaz egy hét múlva játssza következő selejtezőmeccsét Magyarország a jelenleg csoportvezető horvát válogatott ellen. Ha már úgyis megjelent a FIFA 20, gondoltuk, összeeresztjük a FIFA játékokban meglehetősen jártas EndreMant és a szintén nem teljesen amatőr, de lényegesen kevésbé tapasztalt Kacit, hogy megtudjuk, ha ők irányítanák a csapatokat, mi lenne a végeredmény.

Hirdetés

Nos, viszonylag hamar kiderült, hogy a terv kudarcba fullad, de egy gyors rögtönzés megmentette a helyzetet. Az élményt fokozandó felkértük a PCW-főszerkesztő és GS-veterán BZ-t, hogy kommentálja az eseményeket, ez lett a vége, jó szórakozást, jó szurkolást:

Hamarosan újabb videók jönnek tökre más témában, de azért iratkozzatok fel, jó lesz nagyon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)