Hirdetés

Filmként is működne, de játéknak is kiváló a Marvel's Spider-Man 2

|

Videóban mondjuk el, miért az év egyik legjobbja a Marvel's Spider-Man 2, az Insomniac új Pókember-játéka.

Hirdetés

Továbbra is elképesztően erős 2023 őszi játékszezonja, nem csak hogy sok játék érkezik, de azok mind remekül is sikerülnek. A Marvel's Spider-Man 2-től az Insomniac múltját ismerve sokat vártunk, és egyáltalán nem kellett csalódnunk.

Az elmúlt két hétben volt lehetőségünk elmélyülni benne - kettő trófea kivételével mindent megszereztem már, a mellékküldetések számlálója is 100%-on áll, és ennek ellenére is visszatérek még a random bűneseteket elrendezni. Nem hencegni akarok, csak aláhúzni, mennyire kiváló játék ez.

Hirdetés

Tesztünket írott formában itt találjátok meg, alább pedig a videót, amiben megmutatjuk, milyen a Marvel's Spider-Man 2 mozgás közben, és még a hullámzó minőségű magyar feliratból is láthattok részleteket. Igyekeztünk nem spoilerezni.

Messze még az év vége, igyekszünk az újdonságokkal lépést tartani - ha te sem szeretnél lemaradni, iratkozz fel csatornánkra, és nyomd be a csengőt az értesítések miatt! Ha támogatnád is a munkánkat, a csatornatagság vagy az egyszeri szuperköszönet segítségével ezt is könnyen megteheted.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)