Hirdetés

Hódításra fel! - For Honor GameStart 2. rész

|

EndreMan és Kaci a For Honor Dominion játékmódjában is bebizonyították, hogy nem ma kezdték a kardforgatást.

Hirdetés

A matchmaking is megpróbálta megkeseríteni a srácok dolgát, de EndreMan és Kaci nem ismer lehetetlent, ha arról van szó, hogy GameStartot gyártsanak nektek.

Ezúttal a For Honor Dominion játékmódjával tettek egy próbát a fiúk, de előtte még gyorsan ejtettek pár szót a karakterekről is. A területfoglalós móka igazán izgalmas kihívásnak tűnik még botok ellen is, úgyhogy ha rám hallgattok, akkor egyből vadul rákönyököltök lentebb a lejátszás gombra. A kommentek között ne felejtsétek el elmondani nekünk, hogy tetszett-e nektek a legújabb GameStart, szeretnétek-e folytatást, illetve azt is meséljétek el, hogy milyen játékokat szeretnétek látni nálunk a jövőben.

Ha nem akartok lemaradni a többi videónkról sem, akkor mindenképpen bökjetek rá a feliratkozás gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)