Hirdetés

Bréking: YouTubereknek adták ki magukat, lebuktak!

|

A GameStar szerkesztői ezúton kérnek elnézést azoktól a YouTuberektől, akiknek stúdióját feltúrták az elmúlt hetekben. Sokkoló képsorok, bűntudat, előfizetés.

Hirdetés

Nyilvánvalóan az év minden napján megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a lehető legtöbbet adjuk az olvasóinknak, az év végére azonban valami igazán nagy durranást szerettünk volna, de átléptünk egy határt.

Hirdetés

A GameStar szerkesztői több YouTuber, úgy mint Kiss Imi, Paplovag, Sirius és Szalay Isti stúdiójába is beosontak, hogy ismert videósoknak adják ki magukat, így promótálva az év végi GameStar előfizetői akciót. Stábunk minden esetben lebukott. A kompromittáló felvételeket most teljes hosszukban, vágatlan (na jó, kicsit vágott) állapotban közöljük:

Nehéz pillanatok ezek. Egyrészt a megbánás, a bűnhődésről való morfondírozás Dosztojevszkijt megszégyenítő pillanatai ezek, másrészt tényleg egy olyan előfizetői akcióról van szó, amit mindenkinek látnia kell. A 12 lapszám mellé választhattok az év legjobb játékai közül, de akár az ütős kiegészítők közül is hazavihettek egyet.

Ha szeretnétek többet tudni, kattintsatok ide, és már karácsony előtt tiétek lehet az ajándék. Isti, Papi, Sirius, Imi is ezt mondanák egészen biztosan, ha éppen nem keresnének minket feszítővassal és hegesztőpisztollyal. Szóval kéne pénz bújkálásra, fizessetek elő légyszi...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)