Hirdetés

Gamescom 2018 - így fut a Diablo III Nintendo Switchen

|

Oké, hogy a felbontás a kezünkben csak 720p, de az élmény hozza az erősebb gépek folyamatosságát, a hordozható Diablo feeling pedig nagyon bejött stábunknak, videóban mesélnek nektek róla.

Hirdetés

Ne tévesszen meg senkit a fenti címkép, ahol a hangulat olyan, mintha Pistikét a várjátékok jelmezversenyén odaállították volna a szülei a megfelelő háttér elé, hogy daliás képet készítsenek az utókornak, de Pistike testtartásából ítélve nem akar fotózkodni éppen, mert kürtös kalácsra vágyik, és könnyeit takarja a harci maszk. A Diablo III Switchen is ugyanolyan kiváló kaland lesz, mint bármilyen más platformon, még akkor is, ha nyilvánvalóan minimális kompromisszumokat kötnünk kell.

Hirdetés

Kaci testközelből látta a játékot futás közben (valamiért nem akart jelentkezni közönség előtti játékra, ne kérdezzétek, miért), és meg is osztja veletek élményeit videóban, tessék a play gombra tenyerelve befogadni:

Nincs olyan démon, amely megakadályozhatna titeket abba, hogy lássatok remek videókat, csak iratkozzatok fel csatornánkra itt és most:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)