Hirdetés

Kívül-belül megújulva visszatér a GameStar Hype

|

Hamarosan újra heti rendszerességgel jelentkezik majd a Hype, az új formátum tökéletesítéséhez pedig rátok is nagy szükségünk van.

Hirdetés

Régóta tervezzük, hogy visszahozzuk YouTube-os műsorstruktúránkba heti rendszerességgel jelentkező hírösszefoglalónkat, a GameStar Hype-ot, most pedig örömmel jelenthetjük, hogy ez a Samsung támogatásával, és az Esport Universum stúdióval közösen rögzítve bizony végre tényleg megvalósul. 2017 decemberének elején tűztük utoljára műsorra a Hype-ot, szóval több mint kétéves kihagyás után tér vissza régi nagy kedvencünk - és remélhetőleg a ti kedvencetek is. 

Hirdetés

Annyit már most elárulhatunk, hogy Kaci lesz a megújult GameStar Hype műsorvezetője, a heti hírösszeállítások pedig kiemelt fókuszt kapnak az e-sporthoz és a hardverekhez kapcsolódó érdekességek. Nagyon fontos, hogy még kísérletezünk, folyamatosan csiszolgatjuk majd az új köntösbe bújtatott Hype-ot, és nagy szükségünk van a ti visszajelzéseitekre is ahhoz, hogy a lehető legjobb műsort tudjuk gyártani. Éppen ezért arra kérünk titeket, hogy ne kíméljetek bennünket, az első adás érkeztekor bátran meséljetek arról, hogy mi tetszik az új Hype-ban, és természetesen arról is, hogy mi nem. Ezek fényében tudunk majd menet közben, hétről hétre alakítani a részleteken. 

Hamarosan tehát újra elindul a Hype (korábban, mint azt gondolnátok), de addig is gyors visszatekintésként nézzétek meg az ezidáig utolsó, 2017. december 8-án publikált GameStar Hype-ot, ami még egy teljesen más formátumban készült el. No, most teljesen bizonyos, hogy nem erre, hanem valami egészen újra számíthattok, de azért egy kis nosztalgia sosem árt. 

Karnyújtásnyira van már csak az első új GameStar Hype, amiről biztosan nem fogtok lemaradni, ha feliratkoztok a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)