Hirdetés

Bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla, szivárog a The Last of Us Part II

|

Nyilván az e heti Hype fókuszába a hosszúhajókon érkező vikingek kerültek, de azért az Assassin's Creed Valhalla mellett is bőven van még miről mesélnünk.

Hirdetés

Játékmegjelenések terén még mindig ínséges időket élünk, de legalább izgalmas hírekből nincs hiány. Egyrészt a Ubisoft bejelentette a következő Assassin's Creed játékot, vagyis a Valhallát, másfelől pedig szárnyra kaptak a The Last of Us Part II kiszivárgott részletei is. 

Hirdetés

Ezekről és még sok más érdekességről mesél nektek Kaci a GameStar Hype-ban, megújult heti rendszerességgel jelentkező hírműsorunkban, amelyet a Samsung támogatásával, és az Esport Universum stúdióval együttműködve készítünk. Nem is szaporítom tovább feleslegesen a szavakat, induljon a Hype!

Ha kedvezményes áron akartok lecsapni a legmenőbb Samsung cuccokra, akkor bőszen kattintsatok erre a linkre. Ha pedig nem akarok lemaradni a minden hétvégén jelentkező GameStar Hype-ról, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)