Hirdetés

GS Hype - DiRT 4 bejelentés, Resident Evil VII teszt, For Honor béta

|

Jön a DiRT 4, teszteltük a Capcom új játékát, és elstartolt a For Honor béta - erről és még sok másról is beszélünk az eheti Hype-ban.

Hirdetés

Nagyon erős volt a hét, láthatóan felpörgött a játékipar a tavaszi szezonban, amit a Resident Evil VII megjelenés indított el. A GameStar-féle Resident Evil 7 teszt a linken található, olvassátok el feltétlen.

A következő hetekben lesz még pár fontos megjelenés, mint a február 14-én érkező For Honor. A For Honor béta ma indult el és az egész hétvégén tart, érdemes megpróbálni kulcsot kérni haverjaitoktól, mert mindenki, aki bekerült a résztvevők közé, 3 meghívót oszthat szét. Márciusban jön a következő Ubisoft játék, a Ghost Recon Wildlands, amit Mocsy már kipróbált, és megírta, mit tapasztalt. Kicsit többet kell várnunk a DiRT 4 és a Prey megjelenésre, de mindkettő esedékességét napra pontosan tudjuk. Emellett az Apokalipszis mostból játék készül, az X-Men sorozat zöld utat kapott, a Ghost in the Shell posztere csodás, és ne feledjétek, a PlayIT Debrecen a vártnál később lesz.

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, ahol Resident Evil VII végigjátszásunk első részeit is megtaláljátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)