Hirdetés

GameStar Hype - elkészült a No Man's Sky, ingyenes az Evolve és csúszik a Trónok harca

|

Azt hittétek, videós hírösszefoglaló nélkül maradtok a héten? Nem hagytuk, hogy megessen ez a csúfság, íme a heti GameStar Hype!

Hirdetés

Bár az Uncharted 4-es GameStart elérte dicsőséges lezárását, nem maradtok videók nélkül itt a GSO-n. A szokásos pénteki kiadáshoz képest ugyan egy kicsit csúszva, de megérkezett a GameStar Hype is.

Ezúttal szóba kerültek olyan játékok, amikre még bizonytalan ideig várakoznunk kell, a Pokémon GO európai rajtjára remélhetőleg már csak napokat, de a Cyberpunk 2077-re még valószínűleg éveket. Sokáig így voltunk a No Man's Sky-jal is, ami időközben elkészült, nem úgy mint a Call of Duty: Roman Wars, amit örökre kukázott az Activision. A rivális 2K viszont egy bátor húzással ingyenessé tette az Evolve-ot, először PC-n, aztán a jelenlegi generációs konzolokon is. De a fenti videóban hallhattok még egy csudás GTA V modról, másvilág témában pedig a Trónok harca csúszásáról diskurálunk és ajánlunk nektek egy kiváló cikket, ami a Terminátor-sorozatot boncolgatja.

Reméljük tetszett ez a Hype is, ha pedig a YouTube-ot böngészve sem akartok lemaradni a videóinkról, az alábbi gomb lesz a segítőtök a feliratkozásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)