Hirdetés

GameStar Hype: Hogwarts Legacy botrányok és a Google lebőgött MI-je

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is a hét legfontosabb híreiről mesélünk nektek.

Hirdetés

A héten megjelent a Hogwarts Legacy, amit az újságírók és a játékosok is imádtak, egy hangos kisebbség azonban mindent megtette azért, hogy be tudják árnyékolni az egyébként tényleg remek rajtot. Még mindig annak kapcsán megy a balé, hogy a Harry Potter univerzum mögött álló írónő, J. K. Rowling transzfóbnak tartott kijelentései miatt egyesek szerint az egész játékot bojkottálni kellene, de voltak, akik ennél jóval messzebbre mentek. Például elkezdték listázni azokat a tartalomgyártókat, akik "merték" streamelni a játékot.

Eközben megcsodálhattuk, milyen elképesztő dolgokra képes a ChatGPT-vel felturbózott Bing kereső, ezzel párhuzamosan pedig a Google saját MI-je is bemutatkozott, és egyből le is égett az egész világ szeme láttára.

Hirdetés

Az adásban többek között szó esik még az HBO-féle The Last of Us sorozat nézettségi rekordjairól, az egyre nehezebben haladó Activision felvásárlásról, és arról is, hogy fizetőssé válik a Citromail.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobja a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. Nagyon közel járunk a 100 ezer feliratkozóhoz, ha pedig elérjük ezt az álomhatárt, újabb bejelentésekkel érkezünk.

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)