Hirdetés

GameStar Hype - megérkezett a világ legerősebb konzolja

|

Természetesen ez a hét az Xbox One X debütálásáról szólt, de azért a többi fontos hírről sem feledkeztünk meg.

Hirdetés

Kaci és Csirke lehuppantak a Barcraft 2 egyik kényelmes kanapéjára azzal a nem titkolt céllal, hogy elregéljék nektek a hét legizgalmasabb híreit. 

Hirdetés

November 7-én megjelent az Xbox One X, a Microsoft bitang erős új konzolja. Az új masinát alaposan leteszteltük és nagyon imádjuk, de nappalink új ékkövének érkezése mellett is bőven akadt izgalom az elmúlt napokban. A PlayIT-en megjelenés előtt próbálhattok ki öt remeknek ígérkező játékot, a Blizzconon számos új bejelentésnek örülhettünk, megjelent (és remekül nyitott) a Call of Duty: WWII, a Disney nagyszabású felvásárlási tervet eszelt ki, a Pokémon Go fejlesztői pedig egy Harry Potter AR játékon dolgoznak. Ezekről mind szót ejt az említett két csodás fiatalember: 

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni új videóinkról, mindenképpen bökje rá az alábbi gombra, elvégre a feliratkozás még az orrodat is tisztíccsa:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)