Hirdetés

Brutális sport a jövő frizbije - GameStar Wars: Disc Jam 1. rész

|

Új sorozatot indítunk, amelyben a GameStar szerkesztőségének tagjai küzdenek meg egymással különböző mókás játékokban. Az első minibajnokságon a Disc Jamet vettük elő.

Hirdetés

Folyamatosan igyekszünk újabb tartalmakkal bővíteni a GameStar YouTube-csatornáját, most például egy teljesen új sorozatba fogtunk bele. A GameStar Wars adásaiban nyakon csípünk mindenkit, akit éppen a szerkesztőség környékén találunk, és a versenyzők egy rögtönzött bajnokságon mérik össze ügyességüket.

A GameStar Wars első adásával a múlt hónapban PS Plus-os ingyenes játékként is beszerezhető Disc Jamben játszottunk pár meccset. Nehéz szívvel írom ezeket a sorokat, mivel az egyenes kieséses bajnokság legelső mérkőzésén csúfosan kikaptam Tonighttól. Most már legalább tudom, hogy végtelenül béna vagyok a Disc Jamben, a többiek viszont nagyon ügyesek voltak. 

A következő részben már az elődöntőket és magát a döntőt nézhetitek meg, mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, hogy ne maradjatok le róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)