Hirdetés

Gears 5 videoteszt - a háború örök

|

A Gears of War széria ötödik számozott részében a szemkápráztató látvány egy valóban remek sztorival párosul, közben pedig a multiplayer játékmódokon is tudott kicsit csiszolni a fejlesztő The Coalition.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok tesztünket a Gears 5-ről, de annyira szerettük a The Coalition játékát, hogy mindenképpen akartunk vele videóban is foglalkozni. 

Hirdetés

HP kellemesen búgó hangjának és Chava szövegének kombinációját az alábbi nagy Play gombra bökve láthatjátok és hallhatjátok, a videó megtekintése után pedig amennyiben ránk hallgattok, egyből rá is csúsztok a Gears 5-re, mivel egy valóban remek epizóddal bővült a széria. 

Megállíthatatlanul dübörög az őszi játékdömping, folyamatosan érkeznek majd a hasonló videotesztek, szóval most különösen érdemes feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)