Hirdetés

Vissza kettő, padlógáz! - Gran Turismo Sport Beta GameStart

|

Bár a bétához továbbra is csak kevesen kaptak hozzáférést, mostantól legalább mutogathatjuk, hogy mire is képes az első PlayStation 4-es Gran Turismo. Mutatjuk is!

Hirdetés

Már tegnap is szerettünk volna streamelni egyet a Gran Turismo Sport bétájából, de a technika ördöge akkor kibabrált velünk (mert hát mikor máskor szállna ez a capture card, mint közvetlenül a stream előtt), de nem hagytuk annyiban a dolgot. 

Összeültünk Endrével, hogy videóban mutassuk meg nektek, hogyan is fest a Gran Turismo Sport, és bár egyiken sem vagyunk profi sofőrök (legalábbis a virtuális pályán), végül sikerült pár egész jó kört futni. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Nürburgringet hogy tudja bárki egyáltalán végigtolni a valóságban(a jelek szerint in-game nem volt sok érdeklődő), nem hogy megjegyezni az összes kanyart.

Ha tetszett a videó és néznétek még hasonlót, akkor iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)