Hirdetés

GS Hype - videojáték koncert, Watch Dogs para és esport olimpia

|

HP visszatért, egy újság van a kezében, ami két dolgot jelent: egyrészt megjelent az új GameStar, másrészt mind nagyon jól fogjuk érezni magunkat.

Hirdetés

Kalandjaink a VR térben és a lövészpályán véget értek, és most újra a stúdió falai között mesélünk nektek a hírekről. Leginkább HP, aki ismét tökéletesen vasalt ingben, úri eleganciával meséli el a hét legfontosabb híreit.

Nyilván a legfontosabb dolog ebben a hónapban is az, hogy megjelent az új GameStar magazin, ami annyira friss, hogy még meleg (vagy nem). Megemlékeztünk ezután a hamarosan megnyíló idei PlayIT-ről, ami akkora buli lesz, mint még soha, pláne, hogy ezúttal még egy jó kis koncert is lesz utána a Video Games Live jóvoltából.

Aztán persze kibeszéltük a problémásan induló (vagyis nem induló) Watch Dogs 2 multiplayert, az E-Sport esélyét az olimpián, a The Last of Us film bukását, a The Game Awards jelöltjeit, a Minecraft film új fejleményeit, és a Kong: Skull Island trailerét is.

Ha mindezek után még kíváncsiak vagytok a hírekre, vagy más videókra, akkor nyugodtan nyomjatok rá a feliratkozás gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)