Hirdetés

Guinness Világrekordok Társasjáték - rekordernek álltunk

|

A Játéksziget jóvoltából egy remek családi társasjáték landolt a szerkesztőségben, amire természetesen egyből rá is vetette magát a csapat.

Hirdetés

Tudásunkat és ügyességünket is próbára tehettük ebben a családi társasban, hiszen a Guinness Világrekordok társasjáték egyik részében kvízkérdésekre kell felelnünk, másik felében pedig ügyességi próbatételeket kell teljesítenünk. A GameStar szerkesztői mindkét játékrészben belekóstolhattak a sikerbe és bukásba is. 

Hirdetés

Pont ettől olyan szórakoztató egyébként a Guinness Világrekordok társas, hiszen a rekordokhoz kapcsolódó kérdések önmagukban is nagyon mókásak, a különféle próbatételeknél pedig a sikeres teljesítés, vagy a teljes kudarc esetében is garantált a nevetés. Ahogy az alábbi videóban ti is láthatjátok, mi is remekül szórakoztunk játék közben. Ha esetleg a vészesen közeledő karácsony miatt kerestek potenciális ajándékötleteket, vagy csak simán szeretnétek egy olyan társasjátékot, amit kicsik és nagyok, tulajdonképpen az egész család gond nélkül együtt játszhat, akkor remek választás lehet számotokra a Guinness Világrekordok.

A Guinness Világrekordok társasjátékot a Játéksziget weboldalán, vagy akár személyesen a bolthálózat üzleteiben is megvásárolhatjátok. A fenti videó hosszabb, 45 perces verzióját a decemberi GameStar magazin GS Plus tartalmai között extra ajándékként találjátok majd meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)