Hirdetés

Ha igazi Rick és Morty rajongó vagy, nem árt, ha ezt tudod a sorozatról

|

Videóban mesélünk pár érdekességet napjaink egyik legsikeresebb szériájáról

Hirdetés

A 2013-ban indult Rick és Morty most jutott el az ötödik évadához, június 21. óta hetente érkeznek az új epizódok magyar felirattal az HBO GO-ra, a korábbiakat pedig szinkronnal pótolhatjátok - igen, már a negyedik évadot is. 

Ennek kapcsán összeszedtünk tíz érdekességet a sorozatról, amiket csak a vérbeli rajongók ismerhettek eddig.

Hirdetés

Ha rendszeresen olvastok minket, szöveges formában már találkozhattatok ezzel a listával (ha kimaradt, és videó helyett mégis inkább olvasnátok, kattintsatok bátran a linkre), de szokás szerint elhoztuk nektek videóba öntve is, hátha úgy kényelmesebb. Könnyebb így fogyasztani mosogatás vagy utazás közben, például.

Keressétek továbbra is a Rick és Morty easter eggeket (lehet, hogy ebben a cikkben is van egy...), mert értékes ajándékok várnak rátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)