Hirdetés

Ezért fantasztikus a Half-Life: Alyx

|

Nem sok játékban okoz indokolatlan stresszhelyzetet, hogy nem tudjuk berakni a tárat a fegyverbe, de ez csak egy azon dolgok közül, ami miatt VR nélkül nem lenne ugyanolyan a Half-Life: Alyx.

Hirdetés

Nagy az egyetértés abban, hogy az év és a VR-technológia egyik legjobb játéka a Half-Life: Alyx, és ez, valamint a játék hatására megnőtt felhasználói bázis bátorítást adhat más fejlesztőknek is, hogy ne csak techdemókban és korábbi sikerjátékaik adaptációiban gondolkodjanak.

Hirdetés

Azt, hogy mi mit gondolunk a Half-Life: Alyxről, ebben a tesztben olvashattátok, de rendhagyó módon most nem a szöveget öntöttük videós formába, hanem máshonnan megragadva a lényeget Kaci azt meséli el és mutatja be nektek (saját gameplay-ekkel), hogy mitől egyedi, különleges élmény a Valve új alkotása.

További videós tartalmakért fáradjatok a csatornánkra, és ha már arra jártok, iratkozzatok fel, nyomjátok be a csengőt, dobjatok like-ot, kommenteljetek, meg amit szeretnétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)