Hirdetés

Hány karaktert terelhet egy filmbe a Doctor Strange 2?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy rengetegen felbukkannak majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában egyes jeleneteiben. Videóban elmélkedünk erről.

Hirdetés

Valószínűleg nem arat majd akkora sikert a következő Marvel film, mint a Pókember: Nincs hazaút, de azzal, hogy Doctor Strange nagy szerepet kapott ebben is, illetve a Doctor Strange az őrület multiverzumában első előzetesét levetítették utána a mozikban, jobb pozícióból indul, mint egyébként indulhatna. 

A különböző párhuzamos univerzumok találkozása végtelen lehetőséget kínál az alkotóknak, és ezt kihasználva rengeteg karakter csatlakozhat az MCU-hoz, vagy térhet vissza korábbi filmekből.

Hirdetés

Hogy kik azok, akik felbukkanása borítékolható, és kiknek örülnénk még, arról az alábbi videóban beszélünk nektek. Amennyiben inkább olvasnátok, úgy erre vegyétek az irányt.

Ha tetszett a videó, fejezzétek ki egy like-kal, aztán nézzetek körül a csatornánkon, vagy ha úgy gondoljátok, támogassatok minket csatornataggá válással, amiért nagyon hálásak leszünk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)