Hirdetés

Hat játék, ami szerintünk kiemelt figyelmet érdemel májusban

|

Az év eddigi legizgalmasabb hónapja kezdődött ma, össze is szedtük a legfontosabb megjelenéseket.

Hirdetés

A hétvége azon szerencsések közül, akiknek jutott már PlayStation 5, bizonyára sokaknál a Returnallel telik, a többiek meg korábbi megjelenéseket pótolhatnak, vagy várhatják a közelgő újdonságokat. Mint májusi megjelenéses listánkon is láthattátok, egyelőre kevesen készek elengedni a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, sőt, ebben a hónapban is számos olyan játék akad, ami még az előző generáció gépeire készült, csak a visszafelé kompatibilitás miatt játszható az újabb masinákon. 

Mi már nagyon várjuk a jövő héten megjelenő Resident Evil Village-et, ahogy a Mass Effect: Legendary Editiont is, mellyel remélhetőleg még jobb minőségben élhetjük át az eredeti trilógiát.

Hirdetés

Nem csak ezek szerepelnek az alábbi videóban, hiszen összesen hat címet emeltünk ki, mint bármely olyan hónapban, amikor van mire odafigyelni. Nézzétek meg, és ha tetszett, dobjatok rá egy like-ot, iratkozzatok fel csatornánkra, valamint ha úgy gondoljátok, támogassátok munkánkat a csatornataggá válással! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)