Hirdetés

Hogy lesz egy orkból jóbarát? A legbizarrabb videojátékos reklámokból ez is kiderül!

|

Összeszedtük kedvenc videojátékos reklámjainkat, akad közöttük jó pár emlékezetes darab.

Hirdetés

Bár nem tűnik különösebben nehéz feladatnak, valójában egyáltalán nem egyszerű összepattintani egy olyan reklámot, ami nem csak fel tudja kelteni az érdeklődést egy frissen megjelenő videojáték iránt, de ezzel együtt képes valami egyedit, netán valami meglepőt is villantai. 

Szerencsére az elmúlt évek terméséből azért bőven lehetett szemezgetni, az illetékes marketingesek nem hazudtolták meg magukat, és gyártottak nem egy olyan reklámfilmet, ami hosszú időre az emlékezetünkbe égett. Az alábbi videóban ezek közül mutatjuk meg a szerintünk legjobbakat vagy épp legbizarrabbakat. 

Hirdetés

Ti milyen klasszikus reklámmal egészítenétek ki még a videóban látottakat? Dobjátok be bátran lent, a kommentek között a személyes kedvenceiteket is!

Ha nem akartok lemaradni a GS videós tartalmairól, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Ez persze teljesen opcionális, de hálából végtelen jár érte.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)