Hirdetés

Hogyan készült az első, 1995-ös Command & Conquer?

|

Ha érdekel a legendás RTS története, akkor most elevenítsük fel együtt a C&C-sztorit.

Hirdetés

Láthattatok már nálunk két maratoni hosszúságú videót, melyek a Warcraft: Orcs & Humans, valamint az első Diablo születésének történetét mesélték el. Mindkét anyag olyan cikkek alapján született, melyeket a GS visszatérő szerzője, a Checkpoint podcastban társházigazdája, valamint a Retroland oldal atyja, Grath írt. Nagyon szerettétek ezeket a videókat, így nem is volt kérdés, hogy folytatódik a sorozat. 

Ezúttal az RTS műfajba tértünk vissza, és egy valódi klasszikusról, az első Command & Conquer-játékról mesélünk nektek, a Retroland oldalon megjelent eredeti forrást is ajánljuk a figyelmetekbe, ha olvasni szerettek inkább, de ha kényelmesebb videót nézni, akkor íme a megoldás, tessék bátran lejjebb görgetni kicsit.

Hirdetés

Most pedig várjunk is bele, mert ez történet sem lesz rövidnek nevezhető, de érdemes feleleveníteni a teljes sztorit, ha érdekel a korszakalkotó RTS (és az akkori játékipar) története:

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket (a még GameStar színekben készült) videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)