Hirdetés

Hogyan készült az első, 1996-os Diablo? Maratoni hosszúságú videóban meséljük el a teljes történetet

|

Újabb monumentális projektünk készült el, melyben ezúttal az első Diablo születésének történetét tárjuk fel közel 2 teljes órában.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt felkerült a csatornánkra egy maratoni hosszúságú videó, a Warcraft: Orcs & Humans születésének részletesen kifejtett története. A közel egyórás magyarázó alapját egy cikk képezte, melyet a GameStar visszatérő szerzője, a a Checkpoint podcastban társházigazdája, valamint a Retroland oldal atyja, Grath írt. Nagyon örültünk, hogy a visszajelzések alapján elnyerte a tetszéseteket ez a videóval, Grath pedig lehetőséget biztosított számunkra arra, hogy feldolgozzuk egy hasonlóan izgalmas, de még a warcraftos cikknél is hosszabb írását.

Ezúttal ugyancsak a Blizzard egyik legendás klasszikus kerül elő, melyet a Blizzard North, leánykori nevén a Condor fejlesztett.

Hirdetés

Bizony, ebben a hatalmas magyarázóban az első Diablo megszületésének történetéről mesélünk nektek. A videó szövege tehát most is Grath cikkének az átirata - az írás a Retroland oldalon jelent meg eredetileg 2019 áprilisában. Most pedig várjunk is bele, mert ez tényleg egy hosszú történet lesz.

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)