Hirdetés

Hunt: Showdown livestream - mi vadászunk, vagy ránk vadásznak?

|

Több év után végre minden platformra megjelent a Hunt: Showdown, itt az ideje, hogy megnézzük, mire jutott vele a Crytek.

Hirdetés

Múlt héten kicsit összecsúsztak a dolgok, de nyugalom, ezen a héten Kaci bepótolja a mulasztást, így a tervek szerint két livestreamet is kaptok majd. Rögtön az első ma délután fog elstartolni, egészen pontosan 18 órakor kezdünk.

Hirdetés

Ezúttal a Hunt: Showdownt vesszük elő, ami immár minden platformon elérhető, úgyhogy bőven van okunk arra, hogy ismét beálljunk vadásznak. Nincs már sok idő hátra az adás kezdetéig, szóval még gyorsan tárazzatok be itókát és rágcsát, aztán mehet a menet! 

Ha egyetlen livestreamünkről sem szeretnél lemaradni, akkor erősen ajánlott feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)