Hirdetés

Így játsszuk mi a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

|

Videóban foglaljuk össze, hogy tetszik a béta alapján a játék.

Hirdetés

Ma este kezdetét veszi a Call of Duty: Modern Warfare 2 bétájának második köre is, mától az összes PlayStation-tulajdonos, illetve a PC-s és xboxos előrendelők is részt vehetnek a harcban. Mi még az elmúlt néhány napban pörgettük a játékot vadul, hogy kiderüljön, mennyit változtatott az Infinity Ward azon a formulán, ami a 2019-es Modern Warfare-t durván sikeressé tette, és mennyire sikerült visszakormányozni a szériát a helyes útra a gyengébben teljesítő Black Ops Cold War és Vanguard után. 

Tapasztalatainkat már írásos formában megosztottuk veletek, de úgy gondoltuk, az az igazi, ha látjátok is, hogyan küzdöttünk a három, az előző kör során elérhető csatatéren.

Hirdetés

A felvételeket PlayStation 5-ön rögzítettük, de mint az a felbukkanó feliratokból és ikonokból gyorsan egyértelművé válhat, nem kontrollerrel, hanem billentyűzettel és egérrel játszottunk, ami tökéletesen működik, pont úgy, mint az elmúlt három évben. Mivel a játékban elérhető lesz a cross-play, még csak csalásnak sem érezzük.

Ha tetszett, iratkozzatok fel a csatornánkra, értesítésekért pedig nyomjátok be a csengőt. Csatornataggá válással egyszerűen támogathattok minket, ezért mi nagyon hálásak leszünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)